Gastenboek


papa jij bent de beste
ik hou heel veel van je
kusjes je geliede zoontje arne schouten kusjes
arne
Hey Johan,
Hier is ie dan; een stukkie in je gastenboek. Gisteren dan 'eindelijk' mijn rijbewijs gehaald. Echt te gek, ben er superblij mee. Nu kan die motor dan toch echt de schuur uit. Bedankt voor de fijne en gezellige rijlessen. En zie je een motorrijder met z'n knipperlicht nog aan.... dan ben ik dat ...vast niet (of wel??)hi hi.
de groeten.
Gerlinda
tsjaa johan, je vroeg om wat in je gastenboek te schrijven, dat had je beter niet kunnen doen hoor;-)!!!die lessen van jou waren waardeloos...NEE HOOR...ik ben blij dat ik naar jou toe ben gegaan en niet bij martin ben gebleven, jij hebt het geduld ervoor, de tijd en de capiciteiten om het (motor)rijden te leren, vooral aan vrouwen, je kunt er goed mee overweg. thanx voor de lessen en de fun, ik zal je nog gaan missen iedere week..;-(...maar ja verdriet slijt...haha
cHHHHrista
Hé Johan wat leuk dat ik als eerste in je gastenboek mag schrijven. Ik heb nu al een tijdje mijn rijbewijs maar denk nog vaak terug aan die fijne rijlessen. Je gaf altijd super goed les en het was altijd heel gezellig. Wat ik altijd in je gewaardeerd hebt, is dat je met zoveel geduld mij hebt leren auto rijden, met het prachige resultaat om de eerste keer te slagen. Ik geniet elke dag nog van mijn rijbewijs en voor jou zou ik zeggen ga door waar je mee bezig bent, want je bent echt super goed.
Lisette
[1]  Vorige  37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43